Samen sterk tegen Covid-19

Deze pagina wordt momenteel geüpdatet. 

Beste mensen,

Wij hebben fantastisch nieuws! Op 22 mei 2020 kregen we van de overheid de toestemming om onze zomerkampen te laten doorgaan. De voorbije periode stond de Kena Crew niet stil. Wij zijn helemaal klaar om een spetterende zomer te beleven vol met zotte bosspelen, kajakwedstrijden, kampvuren en veel meer! Inschrijven is dus de boodschap!

De maatregelen op Kena-kamp

Kena vzw werkt nauw samen met de Vlaamse Jeugdraad en de Ambrassade. Wanneer we meer informatie hebben i.v.m. de maatregelen tijdens onze zomerkampen, delen we dit op deze pagina. De reeds ingeschreven deelnemers houden we op de hoogte via mail.

Bij vragen of twijfels kan je ons contacteren via info@kena.be of (maandag en donderdag) 089/36 45 31.

De paascursus wordt zomercursus!

Wegens de doortocht van het coronavirus Covid-19 annuleerden wij onze activiteiten tijdens de paasvakantie 2020, waaronder de paascursus en het lentekamp.

Voor de paascursus bieden we een tweedelig alternatief aan van 1-5 juli 2020 en 25-27 september 2020. Op die manier kan de stage als animator of hoofdanimator tijdens één van onze zomerkampen nog steeds plaatsvinden. De zomercursus is net als de paascursus erkend door de Vlaamse overheid.

Zit je nog met vragen omtrent de paascursus of monitor zijn tijdens de zomer? Aarzel dan zeker niet om te mailen naar kadervorming@kena.be.

We zien je heel graag deze zomer terug tijdens een van onze kampen. Wij hebben er alvast veel goesting in!
En vergeet niet: Samen Sterk!

Veel groetjes
de Kenacrew!