Samen sterk tegen Covid-19

Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. 

Beste mensen,

Wij hebben fantastisch nieuws! Op 22 mei 2020 kregen we van de overheid de toestemming om onze zomerkampen te laten doorgaan. De voorbije periode stond de Kena Crew niet stil. Wij zijn helemaal klaar om een spetterende zomer te beleven vol met zotte bosspelen, kajakwedstrijden, kampvuren en veel meer! Inschrijven is dus de boodschap!

De maatregelen op Kena-kamp

Kena vzw werkt nauw samen met de Vlaamse Jeugdraad en de Ambrassade. Wanneer we extra relevante informatie hebben i.v.m. de maatregelen tijdens onze zomerkampen, delen we dit op deze pagina.

De ingeschreven deelnemers ontvingen reeds een mail waarin de laatste berichten over het kamp werden meegedeeld. Hierin worden naast de standaard, praktische zaken ook de maatregelen toegelicht m.b.t. busvervoer, brengen en halen van deelnemers, etc. Je kan de laatste berichten en andere praktische info terugvinden op deze pagina.

Intussen maakten we reeds een lijst op met veelgestelde vragen en antwoorden omtrent de maatregelen op kamp. Deze kan je hier raadplegen.

Bij vragen of twijfels kan je ons contacteren via info@kena.be of (maandag en donderdag) 089/36 45 31.

Dan toch geen Fietskamp

De eerste signalen rond de zomerkampen waren positief. Ook de kampploeg had goede hoop dat het fietskamp kon doorgaan. Afgelopen week werden een aantal richtlijnen echter toegelicht en het is ondertussen heel duidelijk: we mogen niet vertrekken, logeren op verschillende locaties is niet toegelaten. Dat is erg jammer. Alle voorbereidingen waren getroffen en we keken er heel erg naar uit om met de enthousiaste jongeren door Vlaanderen te fietsen.

Uitstel is echter geen afstel.  We doen het fietskamp zéker volgend jaar!
Voor dit jaar kunnen we de deelnemers van het fietskamp nog het volgende aanbieden:

  • Je kan aansluiten bij het +12 kamp in Heuvelsven in dezelfde periode of een andere (dan krijg je 75€  terug).
  • Je kan beslissen om geen kamp mee te doen, dan stort Kena je inschrijvingsgeld volledig terug.

Geef je keuze zeker door aan info@kena.be en dan helpen wij u graag verder.

De paascursus wordt zomercursus!

Wegens de doortocht van het coronavirus Covid-19 annuleerden wij onze activiteiten tijdens de paasvakantie 2020, waaronder de paascursus en het lentekamp.

Voor de paascursus bieden we een tweedelig alternatief aan van 1-5 juli 2020 en 25-27 september 2020. Op die manier kan de stage als animator of hoofdanimator tijdens één van onze zomerkampen nog steeds plaatsvinden. De zomercursus is net als de paascursus erkend door de Vlaamse overheid.

Zit je nog met vragen omtrent de paascursus of monitor zijn tijdens de zomer? Aarzel dan zeker niet om te mailen naar kadervorming@kena.be.

We zien je heel graag deze zomer terug tijdens een van onze kampen. Wij hebben er alvast veel goesting in!
En vergeet niet: Samen Sterk!

Veel groetjes
de Kenacrew!