Paaskamp

Paaskamp

8 t.e.m. 12 april 2018

Voor jongeren van 8 t.e.m. 12 jaar
Locatie: Heuvelsven, Dilsen-Stokkem, Limburg

Prijs

€130

Kamp met overnachting

Dankuwel voor jullie goeie zorgen en jullie inzet om al deze jonge mensen te helpen grootbrengen in deze snel veranderende maatschappij. De waarden die jullie meegeven zullen van grote betekenis zijn voor vele jongeren!

Petra Veys, mama/tante

Over Kena

Creatieve kampen

Een week zonder smartphone, computer of gameconsole? Kortom, een week waarin je zoon of dochter zich volledig kan uitleven? Dan zit je goed bij Kena. Een typisch Kena jeugdkamp voor -12-jarigen zit namelijk boordevol creatieve en ludieke activiteiten. ‘s Avonds sluiten we steeds de avond gezellig af met zang en animatie rond het kampvuur.

Meer dan ‘spelletjes spelen’

Op kamp gaan, dat doe je nooit alleen. Naast alle spelletjes is een vakantiekamp namelijk de ideale plek om nieuwe vrienden te leren kennen. Daarom worden alle deelnemers in kleinere groepen verdeeld, ook wel vendels genoemd, wat vanaf het eerste uur voor een vertrouwelijke en veilige sfeer zorgt.

Ervaren monitoren

Kena zet in op kwalitatieve begeleiding van uw kinderen. Elke monitor heeft voorafgaand van het kamp een animatorcursus gevolgd. Naast het bedenken van leuke activiteiten, hebben ze vooral aandacht voor de groepsdynamiek en het welzijn van uw kind. Onze kwalitatieve cursussen zijn erkend door de Vlaamse Overheid. Onze monitoren kunnen met hun attest ook terecht bij andere jeugdorganisaties.

Lees onze brochure voor meer concrete informatie over onze werking.

R

Spel- & knutselplezier

R

Enthousiaste monitoren

R

Prachtig natuurdomein

Ik ga er al sinds mijn 8 jaar en vind het nog steeds leuk. Echt leuk voor alle leeftijden!

Shelsy, lid (Facebook recensie)

Praktisch

Medische fiche

Uiteraard willen we onze leden de verzorging geven die ze nodig hebben. Daarom willen we je graag op het hart drukken om bij inschrijving de medische fiche zorgvuldig en volledig in te vullen. Op die manier staan onze leidingsploegen op kamp niet voor verrassingen en kunnen onze leden zorgeloos van het kamp genieten.

Laatste berichten

Nog even de kampuren bekijken, de wegbeschrijving opzoeken of controleren of je niets bent vergeten inpakken? Ten laatste 30 dagen voor aanvang van het kamp ontvang je van ons de laatste berichten. Daarin vind je het begin- en einduur van het kamp, de busuren (indien van toepassing voor het kamp) en een inpaklijst.

Kampen met overnachting

Vakantiekampen van Kena zijn steeds inclusief overnachting op het kampterrein. Omdat we veel belang hechten aan een goede groepssfeer, willen we dat onze leden voldoende uitgerust hebben. We hebben op elk kamp een vast dagstructuur met veel sport- en spelactiviteiten, dat afgewisseld wordt met voldoende rust.

Bekijk de dagindeling voor -12-jarigen.

Bellen op kamp

Om een optimale groepssfeer te beleven (en geen ongelukken te hebben) zijn gsm’s tijdens het kamp niet toegestaan. Wij verkiezen de charme van een ouderwetse brief om het thuisfront op de hoogte te brengen. Wil je hen toch bereiken, dan kan dat tijdens de maaltijden van 12u05 tot 12u45 en van 18u45 tot 19u20, op het telefoonnummer: 089 65 05 11. Uw kind is bij Kena goed omringd. We vragen u dan ook slechts eenmaal of in dringende gevallen te bellen zodat iedereen die daar op staat de kans heeft zijn kind eens aan de lijn te krijgen.

Kom jij in aanmerking voor korting?

Bij Kena bieden we een korting wanneer meerdere gezinsleden op kamp gaan, of wanneer je meerdere kampen op één jaar doet. Ontdek hieronder de verschillende kortingen waarvoor je in aanmerking kan komen.

Gezinskorting

  • De eerste persoon binnen een gezin betaalt 100% van de inschrijvingsprijs.
  • De tweede persoon van hetzelfde gezin krijgt 10% korting op de inschrijvingsprijs (binnen hetzelfde kalenderjaar).

Persoonskorting

  • Als je binnen hetzelfde kalenderjaar deelneemt aan een tweede kamp, krijg je 25% korting op de inschrijvingsprijs.

We kennen de korting automatisch toe bij je inschrijving. De kortingen zijn niet cumuleerbaar, je hebt ofwel recht op de gezinskorting ofwel op de persoonskorting.

Zin om mee op paaskamp te gaan?