Publicaties

De afgelopen tientallen jaren hebben we binnen Kena heel wat ervaring en inspiratie opgedaan, op vlak van teambuilding, ludieke spelrondes, muzikale vorming en nog veel meer. Om die kennis door te geven aan onze monitoren, maakten we binnen onze organisatie een serie inspirerende spelbundels. Onze publicaties kunnen tijdens de kampen aangekocht worden, maar kunnen ook online besteld worden (prijzen exclusief verzendingskosten).

Spelbundels

Bosspelen

Bosspelen

€10 (excl. verzendkosten)

Bosspelen maken al sinds het ontstaan van jeugdbewegingen deel uit van het kampprogramma. Er zijn enkele typische klassiekers, maar je kan zoveel variëren en zelf verzinnen als je wil. De mogelijkheden van een bosspel zijn immers onbeperkt.

Spelen & sketches

Spelen & sketches

€10 (excl. verzendkosten)

Al jaar en dag sluiten wij een kampdag af rond het kampvuur. Daar horen honderden liedjes en sketches bij ter animatie. Deze spelbundel biedt je een hoop inspiratie om een gezellige bontering samen te stellen.

Pleinspelen & New games

Pleinspelen & New games

€10 (excl. verzendkosten)

Onder de new games zijn er: spelen voor de hele ploeg, spelen zonder winnaar, wereld- en aardbalspelen, parachutespelen, spelen met speciaal materiaal, vertrouwensspelen, en een extra-bijdrage over het maken van menselijke piramides.

Activiteiten in kleine groep

Activiteiten in kleine groep

€10 (excl. verzendkosten)

Activiteiten in kleine groep kunnen dus best iets meer zijn dan praten en kringspelletjes spelen. Zowel de dag overlopen, expressie, uitdagingen aangaan, problemen bespreekbaar maken of pluimen uitdelen, kunnen tot het programma behoren.

 

Zangboekje

Zangboekje

Zangboekje

€8 (excl. verzendkosten)

Ook te koop

Kena Crew t-shirt

Kena Crew t-shirt

€5 (excl. verzendkosten)

Ben je geslaagd voor je stage als monitor? Koop dan snel je Kena crew T-shirt!

Kena trui

Kena trui

€30 (excl. verzendkosten)

Hou je ‘s avonds warm rond het kampvuur. Koop jouw Kena trui! (excl. voor monitoren met attest)

Bestel

Wil jij ook graag één van onze publicaties, een t-shirt of onze coole trui kopen? Vul het onderstaande contactformulier in en ontvang hem bij jou in de bus!

Wat wens je te bestellen?

9 + 10 =