fbpx

Evenementen

Krijg je maar geen genoeg van Kena? Wel, er is nog meer! Naast de kampen en vorming nodigen we al onze vrijwilligers, deelnemers, familie en vrienden graag uit op ons jaarlijks terugkomfeest om mee terug te blikken op een fantastische zomer! Voor onze leidingsploegen en bestuursleden organiseren we ook tweemaal per jaar een vitaminenweekend voor een gezellig samenzijn en creatieve brainstoms & discussies.

Toelichting Vitaminenweekend: Twee keer per jaar organiseert Kena een vitaminenweekend voor al haar hoofdleiding, haar bestuur en iedereen die lid is van de ledenvergadering. Naast een leuke teambuilding, brainstormen we rond bepaalde thema’s die we binnen onze werking tegen komen en is er ruimte voor welverdiende ontspanning met je mede-vrijwilligers. Ieder weekend sluiten we af met een algemene vergadering waarin het bestuur de cijfers en een huidige stand van zaken toelicht.

Toelichting monitorenweekend: Deed je het aflopen jaar je cursus animator of hoofdanimator en liep je afgelopen zomer stage? Dan is je aanwezigheid op het monitorenweekend noodzakelijk om je stage te kunnen voltooien. Tijdens dit weekend blikken we terug op cases die je tijdens de zomer als monitor ervaren hebt, krijg je feedback van je stagebegeleider en is er natuurlijk ook tijd om bij te praten met je medestagiairs. Voor meer info over het monitorenweekend kan je mailen naar kadervorming@kena.be.

Zin om samen met ons een fantastisch kamp te beleven?