fbpx

Evenementen

Krijg je maar geen genoeg van Kena? Wel, er is nog meer! Naast de kampen en vorming nodigen we al onze vrijwilligers, deelnemers, familie en vrienden graag uit op ons jaarlijks terugkomfeest om mee terug te blikken op een fantastische zomer! Voor onze leidingsploegen en bestuursleden organiseren we ook tweemaal per jaar een vitaminenweekend voor een gezellig samenzijn en creatieve brainstoms & discussies.

 

Toelichting Grote Revue: 2022 is een Feestjaar voor Kena vzw en Heuvelsven vzw, 75 jaar lang vinden er jeugdkampen plaats in Heuvelsven! Voor deze gelegenheid halen we graag alles uit de kast om dit met alle betrokkenen, jong-en-oud, te vieren. Om het feestjaar met een hoogtepunt af te sluiten organiseren we op zaterdag 3 september 2022 een Grote Revue show in de AED Studios in Lint. Wat je hier kan verwachten, is een giga bonte ring, live optredens en randanimatie. 

Toelichting Vitaminenweekend: Twee keer per jaar organiseert Kena een vitaminenweekend voor al haar hoofdleiding, haar bestuur en iedereen die lid is van de ledenvergadering. Naast een leuke teambuilding, brainstormen we rond bepaalde thema’s die we binnen onze werking tegen komen en is er ruimte voor welverdiende ontspanning met je mede-vrijwilligers. Ieder weekend sluiten we af met een algemene vergadering waarin het bestuur de cijfers en een huidige stand van zaken toelicht.

Zin om samen met ons een fantastisch kamp te beleven?