fbpx

Evenementen

Krijg je maar geen genoeg van Kena? Wel, er is nog meer! Naast de kampen en vorming nodigen we al onze vrijwilligers, deelnemers, familie en vrienden graag uit op ons jaarlijks terugkomfeest om mee terug te blikken op een fantastische zomer! Voor onze leidingsploegen en bestuursleden organiseren we ook tweemaal per jaar een vitaminenweekend voor een gezellig samenzijn en creatieve brainstoms & discussies.

Multivitaminenweekend (okt)

Multivitaminenweekend (okt)

Prijs: €15

Ging jij de afgelopen jaren mee op kamp als animator of hoofdanimator? Of ben jij als vrijwilliger actief in één van de werkgroepen of ledenvergadering? Dan nodigen we je graag uit voor het multivitaminenweekend in oktober. Naast teambuilding en ontspanning, voorzien we ook tijd om terug te blikken op de voorbije kampen en denken we samen na over de werking van Kena. Wil jij graag iedereen nog eens terugzien en samen genieten van het domein? Schrijf je dan zeker in!  

Doelgroep: alle vrijwilligers van Kena

Vitamineweekend (feb)

Vitamineweekend (feb)

Prijs: € 15

Naast een leuke teambuilding, brainstormen we rond bepaalde thema’s die we binnen onze werking tegen komen en is er ruimte voor welverdiende ontspanning met je mede-vrijwilligers. Tijdens het weekend maken we ook tijd voor de Algemene Vergadering waarin het bestuur de cijfers en een huidige stand van zaken toelicht. 

Doelgroep: hoofdanimatoren (ook stagiaires), kampleiders, adjuncten, leden van AV en Ledenvergadering 

Kenafeest

Kenafeest

Prijs: € 12 (kinderen) / €20 (volwassenen)

Na een spetterende zomervakantie keren wij graag een keertje met zijn allen terug naar Heuvelsven tijdens het Kenafeest. Kampfoto’s bekijken, volksdansen, pleinspelen en samen napraten tijdens een lekker hapje en drankje – daar draait het om! We beginnen om 14u met een lekkere aperitief en sluiten rond 20u af na een gezellige bonte avond rond het kampvuur.

Doelgroep: Jong of oud, iedereen is welkom, maar inschrijving is wel vereist zodat we zeker een hapje en glaasje voor jou kunnen voorzien!

Zin om samen met ons een fantastisch kamp te beleven?