fbpx

Evenementen

Krijg je maar geen genoeg van Kena? Wel, er is nog meer! Naast de kampen en vorming nodigen we al onze vrijwilligers, deelnemers, familie en vrienden graag uit op ons jaarlijks terugkomfeest om mee terug te blikken op een fantastische zomer! Voor onze leidingsploegen en bestuursleden organiseren we ook tweemaal per jaar een vitaminenweekend voor een gezellig samenzijn en creatieve brainstoms & discussies.

 

Toelichting Kenafeest: Het Kenafeest is onze jaarlijkse terugkomdag in september. Iedereen is welkom om in Heuvelsven de zomer mee te komen afsluiten met een glaasje aperitief, een heerlijke maaltijd en typische Kena-activiteiten als randanimatie! OPGELET wegens organisatorische redenen, kan inschrijven tot een week voor het Kenafeest. Indien je later inschrijft, ben je nog steeds meer dan welkom maar vragen we je om zelf een picknick te voorzien.

Toelichting Vitaminenweekend: Twee keer per jaar organiseert Kena een vitaminenweekend voor al haar hoofdleiding, haar bestuur en iedereen die lid is van de ledenvergadering. Naast een leuke teambuilding, brainstormen we rond bepaalde thema’s die we binnen onze werking tegen komen en is er ruimte voor welverdiende ontspanning met je mede-vrijwilligers. Ieder weekend sluiten we af met een algemene vergadering waarin het bestuur de cijfers en een huidige stand van zaken toelicht.

Zin om samen met ons een fantastisch kamp te beleven?