fbpx

Kampaanbod

Ben je tussen 8 en 16 jaar? Dan organiseert Kena vakantiekampen voor jou! We werken in twee groepen: van 8 tot 12 jaar en van 12 tot 18 jaar. Ben je nog op zoek naar een nieuwe uitdaging of zinvolle tijdsbesteding tijdens één van de schoolvakanties, dan zit je goed bij ons! We dompelen je onder in een unieke ervaring, op een prachtig natuurdomein dat voor honderden jongeren elke zomer een tweede thuis is geworden

Kampen voor 8 tot 12-jarigen

Kampen voor 8 tot 12-jarigen

Of het nu zomer of winter is, een week vol bruisende activiteiten samen met je vrienden, dat is altijd een goed idee. Daarom organiseert Kena tijdens de herfst-, paas- en zomervakantie verschillende creatieve kampen op maat voor 8 tot 12-jarigen.
Kampen voor +13-jarigen

Kampen voor +13-jarigen

Of het nu zomer of winter is, een week vol bruisende activiteiten samen met je vrienden, dat is altijd een goed idee. Daarom organiseert Kena tijdens de zomer- en kerstvakantie verschillende vakantiekampen op maat voor 13 tot 17-jarigen.
Meegaan als monitor

Meegaan als monitor

Kena is steeds op zoek naar enthousiaste monitoren met een passie voor jeugdwerk. Wil jij mee met ons bouwen aan ontspannende, groepsbevorderende kampen? Schrijf je dan in als monitor.

Krijg je niet genoeg van Kena? Ontdek onze evenementen!