fbpx

Kampen voor 8 tot 12-jarigen

Of het nu zomer of winter is, een week vol bruisende activiteiten samen met je vrienden, dat is altijd een goed idee. Daarom organiseert Kena tijdens de herfst-, paas- en zomervakantie verschillende creatieve kampen op maat voor 8 tot 12-jarigen.

Lentekamp

Lentekamp

Prijs: €190

Kan jij ook niet genoeg krijgen van op kamp gaan? Dan is het lentekamp voor 8 tot 12-jarigen de ideale oplossing! Tijdens deze week genieten ze van het eerste lentezonnetje tijdens de vele sport- en spelrondes, volksdans, knutselmomenten en gezellige avonden aan het kampvuur.  
Zomerkamp

Zomerkamp

Prijs: € 210

Tijdens onze zomerkampen ligt de nadruk op ‘spelen’ in al zijn vormen. De zomerse temperaturen lenen zich ertoe optimaal te genieten van ons prachtige kampterrein. Van pleinspelen op het sportveld tot crossen door de bossen, en zwemmen of kayakken in het ven. Er is voor ieder wat wils!

Herfstkamp

Herfstkamp

Prijs: € 190

Zit jij na de zomer nog boordevol energie om op kamp te gaan? Kom dan mee genieten van een unieke week in het prachtig, herfstig gekleurde Heuvelsven, vol met de gekste spelen, grote kampvuren, knutselactiviteiten en nog veel meer pret verzekerd!

Eindelijk mogen we ze afzetten. Ze kijken al maanden uit naar dit kamp.

Een mama bij de start van een -12 kamp

Creatieve spelkampen

Kena heeft al meer dan 75 jaar ervaring in het uitwerken van uitdagende en evenwichtige kampprogramma’s. Tijdens onze vakantiekampen voor 8 tot 12-jarigen ligt de nadruk op ‘spelen’ in al zijn vormen. Pleinspelen, bosspelen, waterestafetten en spelletjes in kleine groep komen allemaal aan bod. Daarnaast is er ruimte voor creatieve en muzikale activiteiten zoals knutselen, zang, volksdans en grappige sketches. Op die manier is er voldoende afwisseling en voor ieder kind wat wils.

Een hechte groep

Op kamp gaan, dat doe je nooit alleen. Het is de ideale plek om nieuwe vrienden te leren kennen. Door samen te sporten, te spelen, te zingen, te dansen… wordt er op kamp een hechte groep gevormd en ontstaan er diepgaande nieuwe vriendschappen. Er zijn zowel activiteiten met de hele groep, alsook in kleinere groepen. De kleinere groepen zorgen voor een vertrouwelijke en veilige sfeer. Samenhorigheid is voor ons een topprioriteit.

Ervaren monitoren

Kena zet in op kwalitatieve begeleiding van uw kinderen. Elke monitor heeft voorafgaand aan het kamp een (door de Vlaamse Overheid erkende) animatorcursus gevolgd, en wordt gecoacht door een kampploeg met jarenlange ervaring. Naast het bedenken van leuke activiteiten, hebben ze vooral aandacht voor de groepsdynamiek en het welzijn van uw kind. Onze monitoren zijn onbetaalde vrijwilligers. Dat voel je. Ze zetten zich met veel passie in voor Kena om jongeren een fijne tijd op kamp te bezorgen.

Is de deelnameprijs een probleem?
Kena biedt kampen aan via Iedereen verdient vakantie

Elk jaar hebben we een breed aanbod aan kampen voor 8 tot 12-jarigen. Helemaal overtuigd?
Bekijk ons kampoverzicht voor de verschillende data en aarzel niet om je in te schrijven.