fbpx

Kampen voor 8 tot 12-jarigen

Of het nu zomer of winter is, een week vol bruisende activiteiten samen met je vrienden, dat is altijd een goed idee. Daarom organiseert Kena tijdens de herfst-, paas- en zomervakantie verschillende creatieve kampen op maat voor 8 tot 12-jarigen.

Creatieve spelkampen

Tijdens onze vakantiekampen voor 8 tot 12-jarigen ligt de nadruk op ‘spelen’ in al zijn vormen. Pleinspelen, bosspelen, waterestafetten en spelletjes in kleine groep komen allemaal aan bod. Daarnaast is er ruimte voor creatieve en muzikale activiteiten zoals knutselen, zang, volksdans en grappige sketches. Op die manier is er voldoende afwisseling en voor ieder kind wat wils.

Een hechte groep

Alle typische Kena activiteiten verlopen in één grote groep zodat iedereen elkaar optimaal kan leren kennen. Hiernaast organiseren we ook geregeld activiteiten in kleinere groepen zodat alle deelnemers de aandacht krijgen die ze verdienen. Dit alles gebeurt onder het goedkeurend oog van onze goed opgeleide monitoren.

Een vaste dagstructuur

Elk Kena vakantiekamp is uniek, maar als organisatie waken we wel over een vaste omkadering. Zo begint elke dag om 8 uur ’s ochtends en wordt er na het ontbijt ruimte gemaakt voor keuze-activiteiten in kleinere groepen. Na de middag volgt een groot spel met de volledige groep. Elke avond sluiten we rond het kampvuur af om rond 21 uur in bed te kruipen.

Bekijk de dagindeling voor -12-jarigen.

Eindelijk mogen we ze afzetten. Ze kijken al maanden uit naar dit kamp.

Een mama bij de start van een -12 kamp

Elk jaar hebben we een breed aanbod aan kampen voor 8 tot 12-jarigen. Helemaal overtuigd? Bekijk ons kampoverzicht voor de verschillende data en aarzel niet om je in te schrijven.

Je kan op dit moment ook inschrijven via Iedereen verdient vakantie (vroeger Steunpunt Vakantieparticipatie). Bekijk via deze website of je in aanmerking komt voor dit kortingstarief.

Zin om samen met ons een fantastisch kamp te beleven?