fbpx

Dit moet je weten voor je op kamp vertrekt!

Kampen met overnachting

Vakantiekampen van Kena zijn steeds inclusief overnachting op het kampterrein. Omdat we een goede groepssfeer hoog in het vaandel dragen, is het belangrijk dat onze leden voldoende rust hebben. We bieden op kamp een vast dagstructuur met veel sport- en spelactiviteiten, afgewisseld met voldoende rust en ontspanning.

Daarnaast hechten we belang aan lekkere, verse (!) voeding. Onze deelnemers krijgen op kamp maar liefst zowel ’s middags als ’s avonds een warme maaltijd met voldoende voedingswaarde, zodat onze jongeren zeker genoeg energie opdoen voor de actieve dagen.

Medische fiche

Uiteraard willen we onze leden de gepaste verzorging geven die ze nodig hebben. Daarom willen we je graag op het hart drukken om bij élke inschrijving de medische fiche zorgvuldig in te vullen of te updaten. Dit kan u doen via onze inschrijvingsmodule. Op die manier staan onze leidingsploegen op kamp niet voor verrassingen en kunnen onze leden zorgeloos van het kamp genieten.

Busvervoer & laatste berichten

Al onze kampen gaan door op het natuurdomein Heuvelsven in Dilsen-Stokkem (Limburg). Voor de zomerkampen en de paascursus voorzien we daarom busvervoer vanuit twee stopplaatsen: één in Antwerpen-Berchem en één in Gent. Bij inschrijving kan je aanduiden of je hier al dan niet gebruik van wenst te maken. (Opgelet, dit geldt niet voor onze de herfst-, lente- en winterkampen.)

Enkele weken voor aanvang van het kamp, ontvang je van ons een mail met de laatste berichten. Hierin vind je alle nodige informatie terug zoals de start- en einduren van het kamp, een inpaklijst, de wegbeschrijving, vertrekuren van het busvervoer, enzovoort.

Bellen op kamp

Om een optimale groepssfeer te beleven zijn gsm’s tijdens het kamp niet toegestaan. Wij verkiezen de charme van een ouderwetse brief om het thuisfront op de hoogte te brengen. Wil je hen toch bereiken, dan kan dat tijdens de maaltijden van 12u05 tot 12u45 en van 18u45 tot 19u20, op het telefoonnummer: 089 65 05 11. Uw kind is bij Kena goed omringd. We vragen dan ook slechts eenmaal of in dringende gevallen te bellen zodat iedereen die daar op staat de kans heeft zijn kind eens aan de lijn te krijgen.

Het antwoord op je vraag nog niet gevonden?

Kom jij in aanmerking voor korting?

Enthousiastelingen die zich voor meer dan één kamp per jaar inschrijven bij Kena, ontvangen een korting van 25% op tweede en volgende inschrijven. Deze korting wordt automatisch toegekend bij je inschrijving.

Zin om samen met ons een fantastisch kamp te beleven?