Medische fiche

Uiteraard willen we onze leden de verzorging geven die ze nodig hebben. Daarom willen we je graag op het hart drukken om bij élke inschrijving de medische fiche zorgvuldig in te vullen of te updaten. Dit kan u doen via onze inschrijvingsmodule. Op die manier staan onze leidingsploegen op kamp niet voor verrassingen en kunnen onze leden zorgeloos van het kamp genieten.

Laatste berichten

Al onze kampen gaan door op het natuurdomein Heuvelsven in Dilsen-Stokkem (Limburg). Tijdens de zomerkampen wordt er busvervoer voorzien vanuit Gent en Antwerpen-Berchem. In de laatste berichten vind je alle nodige informatie terug (start en einde van het kamp, wegbeschrijving, inpaklijst…). Opgelet, deze info kan licht afwijken voor herfst-, paas- of winterkampen. Je ontvangt de correcte laatste berichten zodra je inschrijving werd bevestigd door ons secretariaat.

Laatste berichten zomerkampen

Kampen met overnachting

Vakantiekampen van Kena zijn steeds inclusief overnachting op het kampterrein. Omdat we een goede groepssfeer hoog in het vaandel dragen, is het belangrijk dat onze leden voldoende uitgerust hebben. We hebben op elk kamp een vast dagstructuur met veel sport- en spelactiviteiten, afgewisseld met voldoende rust. Daarnaast hechten we belang aan lekkere, verse (!) maaltijden zodat onze jongeren voldoende energie hebben.

Bekijk de dagindeling voor -12-jarigen.

Bekijk de dagindeling voor +12-jarigen.

Bellen op kamp

Om een optimale groepssfeer te beleven zijn gsm’s tijdens het kamp niet toegestaan. Wij verkiezen de charme van een ouderwetse brief om het thuisfront op de hoogte te brengen. Wil je hen toch bereiken, dan kan dat tijdens de maaltijden van 12u05 tot 12u45 en van 18u45 tot 19u20, op het telefoonnummer: 089 65 05 11. Uw kind is bij Kena goed omringd. We vragen u dan ook slechts eenmaal of in dringende gevallen te bellen zodat iedereen die daar op staat de kans heeft zijn kind eens aan de lijn te krijgen.

Het antwoord op je vraag nog niet gevonden?

Kom jij in aanmerking voor korting?

Bij Kena bieden we een korting wanneer meerdere gezinsleden op kamp gaan, of wanneer je meerdere kampen op één jaar doet. Ontdek hieronder de verschillende kortingen waarvoor je in aanmerking kan komen.

Gezinskorting

  • De eerste persoon binnen een gezin betaalt 100% van de inschrijvingsprijs.
  • De tweede persoon van hetzelfde gezin krijgt 10% korting op de inschrijvingsprijs (binnen hetzelfde kalenderjaar).

Persoonskorting

  • Als je binnen hetzelfde kalenderjaar deelneemt aan een tweede kamp, krijg je 25% korting op de inschrijvingsprijs.

We kennen de korting automatisch toe bij je inschrijving. De kortingen zijn niet cumuleerbaar, je hebt ofwel recht op de gezinskorting ofwel op de persoonskorting.

Zin om samen met ons een fantastisch kamp te beleven?