fbpx

Bouwkamp

Bouwkamp 14 – 18 jaar

10 t.e.m. 17 augustus 2024

Voor jongeren van 14 t.e.m. 18 jaar
Locatie: Heuvelsven, Dilsen-Stokkem, Limburg
Opstapplaatsen bus: Gent & Antwerpen-Berchem

Prijs

€210

Kamp met overnachting
Prijs inclusief busvervoer

Back to the roots

Kena vzw gaat deze zomer “back to the roots” en organiseert opnieuw een bouwkamp voor 14 tot 18 jarigen. De deelnemers beleven een unieke en verrijkende ervaring door samen te werken en van elkaar te leren. Het bouwkamp gaat door in het jeugdvakantiecentrum Heuvelsven. Al meer dan 70 jaar is dit een thuis gebouwd voor en door jongeren.

Als je meegaat, behoren pleisteren, schilderen, houtbewerking, natuurbeheer en kleine algemene renovatieklussen tot je mogelijke taken. Daarnaast blijft het natuurlijk een echt Kena-kamp. Naast enkele uren werken per dag staat er ook sport, spel, vrije tijd en bonte ring rond het kampvuur op het programma.

Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken en een echte verbouwer te worden? Ben jij 17 jaar maar wil je nog graag mee op kamp met Kena? Dan is dit project zeker iets voor jou!

Over Kena

Actieve kampen

Een week zonder smartphone, computer of gameconsole? Kortom, een week waarin je zoon of dochter zich volledig kan uitleven? Dan zit je goed bij Kena. Een typisch Kena jeugdkamp zit namelijk boordevol actieve activiteiten. ’s Avonds sluiten we steeds de avond gezellig af met zang en animatie rond het kampvuur.

Meer dan sport en spel

Op kamp gaan, dat doe je nooit alleen. Naast alle sportactiviteiten en alle spelletjes is een vakantiekamp namelijk de ideale plek om nieuwe vrienden te leren kennen. Daarom worden alle deelnemers in kleinere groepen verdeeld, ook wel vendels genoemd, wat vanaf het eerste uur voor een vertrouwelijke en veilige sfeer zorgt.

Ervaren monitoren

Kena zet in op kwalitatieve begeleiding van uw kinderen. Elke monitor heeft voorafgaand van het kamp een animatorcursus gevolgd. Naast het bedenken van leuke activiteiten, hebben ze vooral aandacht voor de groepsdynamiek en het welzijn van uw kind. Onze kwalitatieve cursussen zijn erkend door de Vlaamse Overheid. Onze monitoren kunnen met hun attest ook terecht bij andere jeugdorganisaties.

Lees onze brochure voor meer concrete informatie over onze werking.

Met dank aan

Benieuwd welke themakampen Kena dit jaar biedt?