fbpx

Kampen voor 13 tot 17-jarigen

Of het nu zomer of winter is, een week vol bruisende activiteiten samen met je vrienden, dat is altijd een goed idee. Daarom organiseert Kena tijdens de zomer- en kerstvakantie verschillende vakantiekampen op maat voor 13 tot 17-jarigen.

Actieve sport- & spelkampen

Tijdens een Kena kamp voor 13 tot 17-jarigen ligt de nadruk op sport en spel in al zijn vormen. Een bruisend programma met bos- en pleinspelen, ploegsporten en individuele sporten, kajakcompetities en waterestafetten, zang en dans. Voor elk wat wils. De outdoor-activiteiten zorgen voor een gezonde (groeps)geest én een gezond lichaam.

Een hechte groep

Samenhorigheid is onze topprioriteit op kamp. Er zijn zowel activiteiten met de hele groep alsook in kleinere groepen. Door samen te sporten, te spelen, te zingen, te dansen,… wordt er op kamp een hechte groep gevormd. Zo ontstaan er dan ook vaak diepgaande, nieuwe vriendschappen.

Een vaste dagstructuur

Elk Kena kamp is anders, toch volgen ze allemaal eenzelfde, vaste dagstructuur. We starten de dag om 7u30 en ronden onze avond rond het kampvuur af om 22u30. In de voormiddag zijn er vooral activiteiten in kleine groep. In de namiddag houden we een groot spel of een sportcompetitie. Deze vaste structuur zorgt voor de nodige rust.

Bekijk de dagindeling voor +12-jarigen.

Ik vind het kampvuur de tofste activiteit. Waar sluiten ze elke avond nog zo gezellig samen af?

Dylan, deelnemer

Elk jaar hebben we een breed aanbod aan kampen voor 13 tot 17-jarigen. Naast onze zomerkampen kunnen ze ook tijdens de wintervakantie bij ons terecht. Helemaal overtuigd? Bekijk ons kampoverzicht voor de verschillende data en aarzel niet om je in te schrijven.

Je kan op dit moment ook inschrijven via Iedereen verdient vakantie (vroeger Steunpunt Vakantieparticipatie). Bekijk via deze website of je in aanmerking komt voor dit kortingstarief.

Ook dol op jeugdwerk? Ontdek ons cursusaanbod en word vrijwilliger!