fbpx

Webshop

Onze publicaties kunnen tijdens de kampen aangekocht worden via de inschrijving voor een kamp of cursus. Heb je graag de spelbundels of het zangboekje al wat vroeger in je bezit? Je kan nu ook terecht op onze webshop hieronder(prijzen exclusief verzendingskosten)!

 

Hoe kan ik iets bestellen?

Dat is helemaal niet moeilijk! Klik op de bestel-knop onder het artikel dat je graag zou willen en je bestel-mailtje wordt zo voor je klaar gezet.

Laat ons via dat mailtje weten hoeveel exemplaren je graag zou willen en waar we alles moeten bezorgen.

Wij sturen het dan zo snel mogelijk naar je op!

Spelbundels

Ben je (hoofd)animator, uitdieper, instructor of wil je gewoon wat inspiratie? Dan zijn deze spelbundels dé ideale oplossing voor jou! Iedere bundel bevat op zijn beurt een heuse reeks aan de leukste bosspelen, sketches, pleinspelen, …

Spelen maar!

Bosspelen

Bosspelen

€10 (excl. verzendkosten)

Bosspelen maken al sinds het ontstaan van jeugdbewegingen deel uit van het kampprogramma. Er zijn enkele typische klassiekers, maar je kan zoveel variëren en zelf verzinnen als je wil. De mogelijkheden van een bosspel zijn immers onbeperkt.

Spelen & sketches

Spelen & sketches

€10 (excl. verzendkosten)

Al jaar en dag sluiten wij een kampdag af rond het kampvuur. Daar horen honderden liedjes en sketches bij ter animatie. Deze spelbundel biedt je een hoop inspiratie om een gezellige bontering samen te stellen.

Pleinspelen & New games

Pleinspelen & New games

€10 (excl. verzendkosten)

Onder de new games zijn er: spelen voor de hele ploeg, spelen zonder winnaar, wereld- en aardbalspelen, parachutespelen, spelen met speciaal materiaal, vertrouwensspelen, en een extra-bijdrage over het maken van menselijke piramides.
Activiteiten in kleine groep

Activiteiten in kleine groep

€10 (excl. verzendkosten)

Activiteiten in kleine groep kunnen dus best iets meer zijn dan praten en kringspelletjes spelen. Zowel de dag overlopen, expressie, uitdagingen aangaan, problemen bespreekbaar maken of pluimen uitdelen, kunnen tot het programma behoren.

Zangboekje

Mis jij die Kena-avonden ook wanneer je na een heerlijk kamp weer thuis bent? Dit zangboekje bevat alle liedjes die we zingen tijdens het kampvuur, ideaal voor een warme zomeravond!

Zangboekje

Zangboekje

€8 (excl. verzendkosten)

Merch Monitoren

Ben jij animator en wil je ervoor zorgen dat de kampgangers dat ook duidelijk kunnen zien? Dan misstaan een Kena Crew T-shirt en een Kena trui alvast niet!

!Opgelet! Dit is geen vereiste voor onze monitoren.

Kena Crew t-shirt

Kena Crew t-shirt

€5 (excl. verzendkosten)

Volgde je reeds de cursus bij Kena vzw? Koop dan snel je Kena crew T-shirt!

Kena trui

Kena trui

€30 (excl. verzendkosten)

Hou je ’s avonds warm rond het kampvuur. Koop jouw Kena trui! (excl. voor monitoren)

Bestel

Wil jij ook graag één van onze publicaties, een t-shirt of onze coole trui kopen? Je kan al onze artikelen bestellen via een mailtje naar info@kena.be