fbpx

Webshop

Onze publicaties kunnen tijdens de kampen aangekocht worden via de inschrijving voor een kamp of cursus. Heb je graag de spelbundels of het zangboekje al wat vroeger in je bezit? Je kan nu ook terecht op onze webshop (prijzen exclusief verzendingskosten). Wij bezorgen de bestelling dan zo snel mogelijk bij u thuis.

 

Bosspelen

Bosspelen

€10 (excl. verzendkosten)

Bosspelen maken al sinds het ontstaan van jeugdbewegingen deel uit van het kampprogramma. Er zijn enkele typische klassiekers, maar je kan zoveel variëren en zelf verzinnen als je wil. De mogelijkheden van een bosspel zijn immers onbeperkt.

Spelen & sketches

Spelen & sketches

€10 (excl. verzendkosten)

Al jaar en dag sluiten wij een kampdag af rond het kampvuur. Daar horen honderden liedjes en sketches bij ter animatie. Deze spelbundel biedt je een hoop inspiratie om een gezellige bontering samen te stellen.

Pleinspelen & New games

Pleinspelen & New games

€10 (excl. verzendkosten)

Onder de new games zijn er: spelen voor de hele ploeg, spelen zonder winnaar, wereld- en aardbalspelen, parachutespelen, spelen met speciaal materiaal, vertrouwensspelen, en een extra-bijdrage over het maken van menselijke piramides.
Activiteiten in kleine groep

Activiteiten in kleine groep

€10 (excl. verzendkosten)

Activiteiten in kleine groep kunnen dus best iets meer zijn dan praten en kringspelletjes spelen. Zowel de dag overlopen, expressie, uitdagingen aangaan, problemen bespreekbaar maken of pluimen uitdelen, kunnen tot het programma behoren.

Zangboekje

Zangboekje

€8 (excl. verzendkosten)

Ook te koop

Kena Crew t-shirt

Kena Crew t-shirt

€5 (excl. verzendkosten)

Volgde je reeds de cursus bij Kena vzw? Koop dan snel je Kena crew T-shirt!

Kena trui

Kena trui

€30 (excl. verzendkosten)

Hou je ‘s avonds warm rond het kampvuur. Koop jouw Kena trui! (excl. voor monitoren)

Bestel

Wil jij ook graag één van onze publicaties, een t-shirt of onze coole trui kopen? Je kan al onze artikelen bestellen via deze link.