fbpx

Winterkamp

Winterkamp

26 t.e.m. 30 december

Voor jongeren van 13 t.e.m. 17 jaar
Locatie: Heuvelsven, Dilsen-Stokkem (Limburg)

Prijs

€165

Kamp met overnachting

Is de deelnameprijs een probleem?
Kena biedt kampen aan via Iedereen verdient vakantie

Over Kena

Meer dan sport & spel

Kena heeft al meer dan 75 jaar ervaring in het uitwerken van uitdagende en evenwichtige kampprogramma’s. Een week zonder hun smartphone, computer of gameconsole? Kortom, een week waarin je zoon of dochter zich volledig kan uitleven? Dan zit je goed bij Kena. Een bruisend programma met bos- en pleinspelen, ploegsporten en individuele sporten, kajakcompetities en waterestafetten, zang en dans. Voor elk wat wils. ’s Avonds sluiten we steeds de avond gezellig af met zang en animatie rond het kampvuur.

Een hechte groep

Op kamp gaan, dat doe je nooit alleen. Het is de ideale plek om nieuwe vrienden te leren kennen. Door samen te sporten, te spelen, te zingen, te dansen… wordt er op kamp een hechte groep gevormd en ontstaan er diepgaande nieuwe vriendschappen. Er zijn zowel activiteiten met de hele groep, alsook in kleinere groepen. De kleinere groepen zorgen voor een vertrouwelijke en veilige sfeer. Samenhorigheid is voor ons een topprioriteit.

Ervaren monitoren

Kena zet in op kwalitatieve begeleiding van uw kinderen. Elke monitor heeft voorafgaand aan het kamp een (door de Vlaamse Overheid erkende) animatorcursus gevolgd, en wordt gecoacht door een kampploeg met jarenlange ervaring. Naast het bedenken van leuke activiteiten, hebben ze vooral aandacht voor de groepsdynamiek en het welzijn van uw kind. Onze monitoren zijn onbetaalde vrijwilligers. Dat voel je. Ze zetten zich met veel passie in voor Kena om jongeren een fijne tijd op kamp te bezorgen.

Kom jij in aanmerking voor korting?

Enthousiastelingen die zich voor meer dan één kamp per jaar inschrijven bij Kena, ontvangen een korting van 25% op tweede en volgende inschrijven. Deze korting wordt automatisch toegekend bij je inschrijving.