fbpx

Fietskamp

Fietskamp

2 t.e.m. 9 juli 2023

Voor jongeren van 14 t.e.m. 18 jaar
Locatie: Dwars door Vlaanderen
Vertrekpunt: Station Antwerpen-Berchem
Eindbestemming: Heuvelsven

Prijs

€280

Kamp met overnachting
Prijs inclusief fietsverhuur en busvervoer

Dwars door Vlaanderen

Nu ja, we gaan niet letterlijk ‘dwars door Vlaanderen’, maar we doen toch heel wat kilometertjes te fiets door ons mooie Vlaamse landschap. Uiteraard met dezelfde charmes als een authentiek Kena-kamp. Dus heb jij goesting om mee op fietskamp te gaan?

Een fiets heb je niet nodig, die regelen wij voor jou! Je bagage geef je met de volgwagen mee, maar een goede portie enthousiasme en ‘graag fietsen’ zijn wel vereist want onze langste dagrit is toch ongeveer 100km. Daarnaast dien je, net als op kamp, een kussensloop, onderlaken en slaapzak te voorzien.

Je kan gebruikmaken van onze kampbussen om op de juiste locatie te geraken. Deze vertrekken/stoppen in Gent, Antwerpen-Berchem en Heuvelsven (Dilsen-Stokkem).

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

Over Kena

Meer dan sport & spel

Kena heeft al meer dan 75 jaar ervaring in het uitwerken van uitdagende en evenwichtige kampprogramma’s. Een week zonder smartphone, computer of gameconsole? Kortom, een week waarin je zoon of dochter zich volledig kan uitleven? Dan zit je goed bij Kena. Een bruisend programma met bos- en pleinspelen, ploegsporten en individuele sporten, kajakcompetities en waterestafetten, zang en dans. Voor elk wat wils. ’s Avonds sluiten we steeds de avond gezellig af met zang en animatie rond het kampvuur.

Een hechte groep

Op kamp gaan, dat doe je nooit alleen. Het is de ideale plek om nieuwe vrienden te leren kennen. Door samen te sporten, te spelen, te zingen, te dansen… wordt er op kamp een hechte groep gevormd en ontstaan er diepgaande nieuwe vriendschappen. Er zijn zowel activiteiten met de hele groep, alsook in kleinere groepen. De kleinere groepen zorgen voor een vertrouwelijke en veilige sfeer. Samenhorigheid is voor ons een topprioriteit.

Ervaren monitoren

Kena zet in op kwalitatieve begeleiding van uw kinderen. Elke monitor heeft voorafgaand aan het kamp een (door de Vlaamse Overheid erkende) animatorcursus gevolgd, en wordt gecoacht door een kampploeg met jarenlange ervaring. Naast het bedenken van leuke activiteiten, hebben ze vooral aandacht voor de groepsdynamiek en het welzijn van uw kind. Onze monitoren zijn onbetaalde vrijwilligers. Dat voel je. Ze zetten zich met veel passie in voor Kena om jongeren een fijne tijd op kamp te bezorgen.