fbpx

Herfstkamp

Herfstkamp

27 oktober t.e.m. 2 november 2024

Voor jongeren van 8 t.e.m. 12 jaar
Locatie: Heuvelsven, Dilsen-Stokkem, Limburg

Prijs

€190

Kamp met overnachting

Onze zoon vind Kena kamp super leuk. Volgend jaar gaat hij voor twee weken, en hij zegt nu al later monitor te willen worden!

Tevreden ouder na kamp

Over Kena

Creatieve spelkampen

Kena heeft al meer dan 75 jaar ervaring in het uitwerken van uitdagende en evenwichtige kampprogramma’s. Tijdens onze vakantiekampen voor 8 tot 12-jarigen ligt de nadruk op ‘spelen’ in al zijn vormen. Pleinspelen, bosspelen, waterestafetten en spelletjes in kleine groep komen allemaal aan bod. Daarnaast is er ruimte voor creatieve en muzikale activiteiten zoals knutselen, zang, volksdans en grappige sketches. Op die manier is er voldoende afwisseling en voor ieder kind wat wils.

Een hechte groep

Op kamp gaan, dat doe je nooit alleen. Het is de ideale plek om nieuwe vrienden te leren kennen. Door samen te sporten, te spelen, te zingen, te dansen… wordt er op kamp een hechte groep gevormd en ontstaan er diepgaande nieuwe vriendschappen. Er zijn zowel activiteiten met de hele groep, alsook in kleinere groepen. De kleinere groepen zorgen voor een vertrouwelijke en veilige sfeer. Samenhorigheid is voor ons een topprioriteit.

Ervaren monitoren

Kena zet in op kwalitatieve begeleiding van uw kinderen. Elke monitor heeft voorafgaand aan het kamp een (door de Vlaamse Overheid erkende) animatorcursus gevolgd, en wordt gecoacht door een kampploeg met jarenlange ervaring. Naast het bedenken van leuke activiteiten, hebben ze vooral aandacht voor de groepsdynamiek en het welzijn van uw kind. Onze monitoren zijn onbetaalde vrijwilligers. Dat voel je. Ze zetten zich met veel passie in voor Kena om jongeren een fijne tijd op kamp te bezorgen.

Kom jij in aanmerking voor korting?

Enthousiastelingen die zich voor meer dan één kamp per jaar inschrijven bij Kena, ontvangen een korting van 25% op tweede en volgende inschrijven. Deze korting wordt automatisch toegekend bij je inschrijving.

Zin om mee op lentekamp te gaan?